30 dagen bidden tijdens de ramadan (1 april tot en met 30 april 2022)

Zendingsorganisatie Frontiers organiseert ook dit jaar ’30 dagen bidden voor moslims’ (dit jaar van 1 april t/m 30 april). Zo introduceren ze de actie zelf:

Je hebt een relatie met je hemelse Vader. Dat gun je moslims ook. Daarom wil je voor ze bidden. Zeker tijdens de ramadan, als zij extra op zoek zijn naar de waarheid. Daarom bidden christenen wereldwijd al 30 jaar tijdens de ramadan voor moslims met de 30 Dagen Gebedsgids. In de 30 dagen Gebedsgids lees je dagelijks een verhaal dat een volk uit de moslimwereld dichterbij brengt, met specifieke gebedspunten voor dat volk. In deze gebedsgids kijken we terug op 3 decennia 30 Dagen Gebed.

We streven we ernaar om te bidden voor gemeenschappen waar we nog niet of niet genoeg voor hebben gebeden. Een aantal dagen gaat over groepen waar we in het verleden voor hebben gebeden. We willen zo de impact van onze gebeden laten zien en delen wat God aan het doen is in deze gemeenschappen. De gids is binnenkort beschikbaar als boekje of pdf-bestand. Ook versturen we verkorte gebedspunten via WhatsApp. Vanwege het jubileum, ontvang je bij je bestelling een gratis gebedsgids voor kinderen.

Op de website van Frontiers vind je hierover meer informatie 

Foto: Frontiers