CAMA Zending zendt drie nieuwe zendingswerkers uit

CAMA Zending

CAMA Zending zendt nieuwe zendingswerkers uit: Gaspar en Dorien Asampana gaan werken in Noord-Ghana en Liza van Buuren* vertrekt naar een land in Azië.

Gaspar en Dorien (zie foto) verhuizen samen hun twee kinderen Isaiah (3) en Yael (1) binnenkort naar Bolgatanga in Noord-Ghana, de regio waar Gaspar oorspronkelijk vandaan komt. Gaspar en Dorien hebben samen eerder al drie jaar in Bolgatanga gewoond. Al zijn er in de steden grote kerken, in de dorpjes wonen nog weinig christenen. Er is veel armoede, weinig voedselzekerheid, en voor veel mensen is goed onderwijs te duur. Juist deze mensen willen zij bereiken, door middel van scholing en landbouw én door Zijn Woord te brengen.

Wil je hun nieuwsbrief ontvangen of een gift naar hen overmaken? Dat kan via deze link.

Liza van Buuren* deed eerder ontwikkelingswerk in Latijns Amerika en Azië. Nu wordt zij fulltime uitgezonden via CAMA zending. Liza zal eerst een taalcursus volgen. Daarna wil zij graag een ‘mission through business’ opzetten om mensen in nood langdurig hulp te kunnen bieden. Haar hart gaat uit naar de meest kwetsbare groepen, zoals ouderen, kinderen en vrouwen. De plek in Azië waar ze heen gaat is nog erg gesloten voor het Goede Nieuws, maar Liza is hoopvol: ‘Juist op plekken waar het donker is, maakt een klein lichtje al een groot verschil’.

Wil je haar nieuwsbrief ontvangen of een gift overmaken? Dat kan via deze link.

Bron en foto: Cama Zending