Ciara’s Photo Wall

“Als christen ervaar ik journalistiek werk verrichten als een voorrecht. Het mogen opsporen van bijzondere verhalen waarin mensen getuigen over hun unieke wandel met God. Om naar hen te luisteren en hun boodschap zo uiteen te zetten dat het onze luisteraars niet alleen beklijft maar ook bijblijft. En welke boodschap is er groter en heerlijker dan die van het Evangelie? ”


Van België naar Ethiopië naar België

Photo Wall Ciara | Ciara heeft in Turnhout een ontmoeting met…
Flickr / ILRI

‘Ik wil niet naar Afrika, ik wil mijn internet’ (podcast)

Photo Wall Ciara / "Ik ben zojuist toegekomen in Turnhout en…
Ciara / TWR België

Ciara maakt Bijbelse specerijwijn met biker Samuel

Photo Wall Ciara / Ik ben onderweg naar Ardooie in West-Vlaanderen.…
Karel Goetghebeuradolphesax.be

Karel maakt saxofoons van granaathulzen (podcast)

Photo Wall Ciara / De Vlaamse Ciara Goossens werkt bij TWR…

Geen kinderen voor Rianne. Ze was boos op God (podcast)

Photo Wall Ciara / De Vlaamse Ciara Goossens werkt bij TWR…

Amái, dat klinkt goed! (podcast)

Photo Wall Ciara / De Vlaamse Ciara Goossens werkt bij TWR België…