De 30 Dagen Gebedsgids: christenen bidden wereldwijd voor moslims tijdens de ramadan. Doe mee!

In de afgelopen 25 jaar zijn er wereldwijd meer moslims tot geloof in Jezus gekomen dan in de 500 jaar ervoor. Moslims zien de ramadan als een tijd van bezinning en het actiever zoeken naar God. Daarom bidden christenen deze ramadan (24 april t/m 23 mei 2020) al voor de 28e keer samen voor moslims. Dit doen ze aan de hand van een prachtig hulpmiddel: de 30 Dagen Gebedsgids.

Uniek inzicht
Van over de hele wereld werken mensen samen om informatie, statistieken, verhalen en foto’s te verzamelen voor deze 30 Dagen Gebedsgids. Deze mensen leven in moslimgebieden. Een ieder heeft een uniek inzicht in de behoeftes van de mensen over wie zij vertellen in de gebedsgids. De zendingsorganisatie Frontiers zorgt voor de verspreiding van de gidsen in Nederland. De dagelijkse verhalen en gebedspunten zijn in de ramadan-periode ook te volgen Whatsapp, facebook en instagram.

Sinds 1992
30 Dagen Gebed voor de moslimwereld is in 1992 ontstaan. Een aantal christelijke leiders waren aan het bidden tijdens een bijeenkomst in het Midden-Oosten. Zij ervoeren dat God hen uitdaagde om zoveel mogelijk christenen op te roepen de moslimvolken in de wereld door Zijn ogen te zien en voor hen te bidden.

Bestellen
Via deze link kun je de gebedsgids bestellen voor jezelf, je huiskring of kerk: https://www.frontiers.nl/product/30-dagen-gebedsgids-2020/