logo GlobalRize.jpg
werken bij GlobalRize
Met ruim 800 medewerkers en vrijwilligers deelt GlobalRize het evangelie van Jezus Christus via internet. Maandelijks worden wereldwijd tientallen miljoenen mensen via social media bereikt. Via websites en e-cursussen leren mensen meer over het christelijk geloof. Ook krijgen zij persoonlijke begeleiding en hulp bij het vinden van een lokale kerk.

Het Evangelie in 30 talen

GlobalRize verspreidt op dit moment het Evangelie in 30 talen. Met al deze talen zijn we actief op sociale media zoals Facebook, Instagram en Twitter. Op deze manier komen we in contact met mensen over heel de wereld. We bieden hen online christelijke cursussen met een persoonlijke mentor aan. Daarnaast kunnen mensen op diverse websites artikelen lezen over het geloof. Dit alles in de eigen taal en cultuur.

Een wereldwijd netwerk


Wereldwijd werken dagelijks meer dan 600 mensen aan de missie van GlobalRize. Zij zetten zich betaald of als vrijwilliger in. Dit kan bijvoorbeeld als mentor voor bijbelcursussen, maar ook als grafisch ontwerper of social media medewerker binnen onze afdeling marketing & communicatie. Voor iedereen die het evangelie wil delen, biedt GlobalRize mogelijkheden.

Meer informatie & contact