Over OnMission

  • Home
  • Over OnMission

OnMission biedt een overzicht van zendingsvacatures. Ook kun je via het organisatie-overzicht kennismaken met diverse zendingsorganisaties. Gaan voor de Grote Opdracht, da's onze missie! 

Denk jij erover na om aan de slag te gaan als zendingswerker? Dan vind je 't vast leuk om regelmatig een kijkje te nemen in ons vacature-overzicht. Ook plaatsen we af en toe berichten en artikelen (doen we samen met de redactie van Uitdaging). Bovendien kun je je kenbaar maken bij OnMission door je CV te plaatsen. Wij kunnen dan met je meedenken en je wellicht op het spoor zetten van een bepaalde organisatie of vacature. We hopen dat we jou hiermee van dienst mogen zijn in je oriëntatie op (of nieuwe stap in) een leven in de zending!

Grote Opdracht?
Vraag je je af wat we eigenlijk bedoelen met de Grote Opdracht?  Het is de oproep van Jezus aan zijn discipelen om de hele wereld over te gaan en mensen tot zijn discipelen te maken. Je kunt het in de Bijbel terugvinden in Mattheüs 28:18-20.

Vacatures plaatsen
Misschien werk je bij een zendingsorganisatie en wil je ook vacatures plaatsen op OnMission. Hier lees je hoe dat werkt.

Jobfish
OnMission is een 'zusje' van Jobfish. Het Jobfish-team heeft een voorliefde voor zending, daarom hebben we deze website opgezet. 

Meer

Maak je kenbaar bij OnMission:

Plaats hier je CV

Neem ook een kijkje op:

Jobfish