Over OnMission / Missionair leven

Bij OnMission zijn we – samen met miljoenen mensen in alle werelddelen – onder de indruk van Jezus Christus. Van zijn boodschap en zijn voorbeeld. Van hoe hij leefde, van hoe hij stierf, en ook van… hoe hij herrees uit de dood. We geloven hem op zijn woord en we delen dat geloof overal in de wereld (zeker óók in ons eigen mooie landje). Dat is onze missie. 

De opdracht
Op deze website willen we je enthousiast maken om aan de slag te gaan met de grote opdracht die Jezus zijn volgelingen gaf:

“Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen, door hen te dopen in de naam van de Vader, en de Zoon en de Heilige Geest, en hun te leren dat ze zich moeten houden aan alles wat ik jullie opgedragen heb. En houdt dit voor ogen: ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.”

Mattheus 28:19,20

Vacatures
Op OnMission vind je een groot overzicht van actuele vacatures bij Nederlandse zendingsorganisaties. We nodigen je van harte uit om door de vacatures heen te bladeren en eens weg te dromen bij deze uitdagende werkplekken waar jij jouw talenten in zou kunnen zetten. Het zou ons niet verbazen als er een verlangen bij je wordt wakker gekust! Een mooie eerste stap is dan vaak: ga eens vrijblijvend kennismaken bij een zendingsorganisatie die je aanspreekt.

Al met al hopen we je te helpen om je bestemming te vinden als volgeling van Jezus.
Gods zegen!

Het OnMission team