Transworldradio werkt al lang niet meer alleen via de radio en verandert naam daarom in TWR

Trans World Radio Nederland heeft voortaan TWR. Die naamswijziging brengt ook een nieuwe huisstijl en website met zich mee.

Meer dan radio
De naamwijziging was nodig, omdat de organisatie minder de nadruk wilde leggen op ‘radio’, aangezien er al jaren ook veel met audiospelers, internet en apps gewerkt wordt. In de meeste andere landen is de naamswijziging naar TWR al eerder doorgevoerd.

Bron van hoop
Het officiële onderkopje van de organisatie is voortaan ‘bron van hoop’. In een persbericht legt de organisatie uit: ‘Deze woorden verwijzen naar de Bijbel. Die bron wil TWR onverminderd bij de mensen thuisbrengen.’

Toelichting huisstijl
Het nieuwe logo is gemaakt door Spankracht Ontwerpers uit Lunteren. In onderstaande graphic vind je een toelichting bij de nieuwe huisstijl.

Nog meer vernieuwing
TWR – dat kantoor houdt op Landgoed Schaffelaar in Barneveld – heeft nog meer vernieuwing in petto. In het even verderop gelegen Poortgebouw (ook op het landgoed) hoopt de zendingsorganisatie later dit jaar een ‘mediabelevingscentrum‘ te openen rondom het thema ‘missie & media’. Doel is om mensen meer bij het wereldwijde werk te betrekken.

www.twr.nl